Zakelijk

Aan zakelijke klanten kan LEF paardencoaching verschillende opties bieden. Er kan met een team gewerkt worden in de vorm van een teamcoaching, maar ook individuele werknemers kunnen een traject volgen. Graag hoor ik welke problemen er spelen en samen kunnen we bespreken welke mogelijkheden er zijn. Ik zal een offerte uitbrengen waarin de opties en mogelijkheden worden aangegeven.

Teamcoaching

Binnen een bedrijf of organisatie kan het voorkomen dat een team niet optimaal functioneert. Dat kan aan verschillende dingen liggen. Binnen een sessie kan er gewerkt worden aan bijvoorbeeld:
* een constructievere communicatie
* de sfeer en samenwerking binnen een team
* de effectiviteit binnen een team

In een sessie van een dag of dagdeel kunnen er activiteiten worden uitgevoerd waardoor het probleem inzichtelijk wordt en kan er geƫxperimenteerd worden met mogelijke oplossingen. Elk team is anders en elk team vindt zijn eigen oplossing.

Individuele werknemers

Ook individuele werknemers kunnen tegen problemen op het werk aanlopen waardoor zij niet optimaal functioneren. Dit heeft gevolgen voor het werk, de eventuele afdeling en de productiviteit. Binnen een traject kan er gekeken worden naar de dingen die niet goed lopen en wat er wel goed gaat. De thema’s die verbetering nodig hebben kunnen met behulp van de paarden aangepakt worden.