Wat kan je verwachten bij een sessie?

Misschien ben je benieuwd wat je kan verwachten bij een sessie paardencoaching. Het coachen is altijd naast het paard en niet erop. Je hoeft geen kennis van paarden te hebben voor deze manier van coachen, maar heb je dat wel dan kan dat ook prima. Ben je misschien een beetje bang voor een paard of heb je tijd nodig om aan ze te wennen, dan zijn er genoeg mogelijkheden om aan de slag te gaan. Jouw tempo en ontwikkeling staan centraal.

 

Tijdens een sessie zullen we eerst wat dingen bespreken bij het paard.
Daarna volgt een activiteit met het paard of de paarden, als jij daar aan toe bent. Er zijn verschillende activiteiten mogelijk die bedoeld zijn om meer inzicht te krijgen in het onderwerp waar jij mee bezig bent. Je kan in alle rust en in je eigen tempo de activiteit uitvoeren zodat er mogelijkheden ontstaan om je bewust te worden van wat je ervaart of voelt.

Na afloop van een sessie paardencoaching

Na de afronding kan je thuis of op je werk ervaren wat er naar boven is gekomen. De sessie werkt nog een tijdje door, waardoor je nog bewuster wordt van je eigen situatie. Je kan dan ook met nieuwe inzichten aan de slag. De uitkomsten daarvan kunnen weer aanknopingspunten bieden voor een volgende sessie.