Voorstellen

Ik ben Eveline (1969) en ik heb sinds 2014 diverse opleidingen gedaan waardoor ik een veelzijdig paardencoach ben geworden. Voor die tijd ben ik werkzaam geweest in de financiële wereld in verschillende advies functies.

Opleidingen
Als paardencoach heb ik mijn opleiding gedaan bij Educatief Centrum Keulseweg in Pijnacker. Dit is een opleiding op HBO niveau en hier heb ik de  certificaten van het eerste en tweede jaar paardencoaching (Equine Assisted Coach level 1 en 2) gehaald in 2014 en 2017. Daarnaast heb ik bij Sonnevelt opleidingen het eerste jaar Levenscoach gedaan in 2016.

Bijscholing
Als coach vind ik het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen. Daarom doe ik regelmatig bij- en nascholing.
In 2019 heb ik een tweedaagse cursus Coachen met de natuur gedaan en een lesdag Chakra’s, die een verbinding legt tussen chakra’s bij mensen en bij paarden.
In de zomer van 2020 heb ik de opleiding Psychosociale Basiskennis afgerond. Hiermee is vergoeding vanuit het aanvullende verzekeringspakket mogelijk geworden bij LEF paardencoaching. In september heb ik de certificatie-update gedaan. Dit is een verplicht onderdeel om mijn certificaat van de Equine Assisted Coaching geldig te houden. Een zeer leerzame twee-daagse update waarbij vaardigheden als coach worden uitgebreid samen met collega’s. In november heb ik mijn certificaat voor Anders leren met paarden gehaald. Dit is een methode om kinderen van de basisschool die vastlopen met het leren te ondersteunen en te kijken op wat voor manier zij hun vaardigheden en persoonlijkheid kunnen ontwikkelen. In december heb ik de cursusdag Stress en burn-out gedaan. Bij het coachen komen deze onderwerpen vaak naar voren, dus specifieke kennis hierover is waardevol.
In het voorjaar van 2021 ben ik op herhaling geweest voor mijn BHV voor manegecomplex. Dit certificaat moet tweejaarlijks worden bijgehouden en is belangrijk bij calamiteiten bij mens en paard. In oktober heb ik mijn opleiding tot natuurcoach afgerond en mag ik mij Magic of nature coach noemen. Hiermee heb ik mijn coachvaardigheden verder uitgebreid en kan ik ook andere technieken inzetten in een sessie.
In 2022 heb ik op diverse gebieden een bijscholing gedaan: Fysieke ondersteuning van het (coach)paard, Lage rugpijn bij mensen: een holistische benadering en in het najaar heb ik Voice Dialogue en paarden gedaan.