Voorstellen

Ik ben Eveline (1969) en heb mij de laatste jaren verdiept in het coachen van mensen. Daarvoor ben ik werkzaam geweest in de financiële wereld en heb ik veel vrijwilligerswerk gedaan.

Als paardencoach heb ik mijn opleiding gedaan bij Educatief Centrum Keulseweg. Hier heb ik de  certificaten van het eerste en tweede jaar paardencoaching (Equine Assisted Coach level 1 en 2) gehaald. Daarnaast heb ik bij Sonnevelt opleidingen het eerste jaar Levenscoach gedaan.

Mijn hart ligt bij de paardencoaching omdat de unieke mogelijkheden die ontstaan in de relatie tussen mens en paard mij fascineren. Een paard oordeelt niet en is heel gevoelig waardoor het contact tussen mens en paard uniek is. Problemen of blokkades komen naar voren waardoor het mogelijk wordt er mee aan de slag te gaan. Met de paarden sta je altijd in de natuur waardoor er een extra dimensie bij komt.

Het kost misschien lef om iets aan te gaan, maar jij bepaalt het tempo. Het paard en ik volgen jou in je ontwikkeling. Ik heb een rustige manier van coachen waardoor er tijd en ruimte ontstaat voor jou.