Mogelijkheden en onderwerpen voor paardencoaching

Paardencoaching betekent het coachen met behulp van paarden. Samen met een paard sta ik voor je klaar om te kijken waar jij aan wilt werken. Met heel veel soorten vragen kan je bij mij terecht. Een paar voorbeelden zijn:
* problemen in de relatiesfeer of problemen op het werk,
* vind je het lastig om “nee” te zeggen of grenzen aan te geven?
*  je wilt eigenschappen die ondergesneeuwd zijn weer naar voren halen,
* je ervaart teveel stress waardoor je niet meer lekker in je vel zit.

Ik start met een (telefonische) intake om globaal te weten wat de vraag of het onderwerp is. Vervolgens plannen we een sessie bij de paarden. Van daaruit kunnen we kijken wat er nodig is. Sommige problemen zijn sneller opgelost dan andere. De ervaring leert dat het meestal aan te raden is om een paar sessies te doen om het probleem duidelijk te krijgen, maar nog belangrijker ook te kunnen werken aan een oplossing.

Ook voor duo’s
Wil je graag samen met iemand komen om bij de paarden een sessie te doen? Ook dat kan. Misschien je partner, collega of een goede vriend(in) die graag samen met jou komt om ergens aan te werken.

Tot rust komen bij de paarden
Elke dag druk bezig en geen moment voor jezelf? Wees welkom bij de paarden en in de natuur en geniet van de rust en ruimte die je bij hen kan ervaren. Niets moet en je kan de tijd nemen voor jezelf. Even helemaal los van de dagelijkse dingen.

Als je twijfelt of paardencoaching geschikt is of wilt overleggen over de vragen of problemen die jou bezighouden, neem dan gerust contact met mij op. Dan kunnen we samen kijken wat de mogelijkheden zijn. Soms kan paardencoaching ook heel geschikt zijn als onderdeel van een ander traject.