Contact

Ik werk op een mooie locatie in Moordrecht, centraal gelegen in de Randstad. Goed bereikbaar vanuit bijvoorbeeld Rotterdam, Delft, Den Haag, Zoetermeer en Gouda. Hier is een rustige plek om jou te ontvangen en te werken met de paarden. Ook voor mindervaliden zijn hier mogelijkheden. Mocht je liever willen dat ik op jouw locatie kom, dan kan dat ook. Heb je vragen of meer informatie nodig?

Ik ben bereikbaar op 06 – 555 82 076 of via de e-mail.

LEF paardencoaching is aangesloten bij het KREAC (Kwaliteitsregister Equine Assisted Coach). Dit betekent dat ik werk volgens de ethische code die zij geformuleerd hebben. Binnen dit register is kwaliteit belangrijk. Dat is te zien aan de eisen die er aan een coach gesteld worden, bijvoorbeeld op het vlak van na- en bijscholing. Een goede coach is steeds in ontwikkeling.

Op www.kreac.nl vind je meer informatie. 

 

Verder ben ik aangesloten bij het CAT complementair alternatieve therapeuten: een beroepsvereniging die de kwaliteit van de aangesloten coaches garandeert. Hier ben ik een level 3 therapeut.

 

Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijkserkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over de klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/.

Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/

KvK nummer 71773533 / BTW-id NL002160095B55
Onze privacy verklaring is hier te vinden en onze algemene voorwaarden hier.

Relevante beroepsdocumenten zijn de behandelovereenkomst en het toestemmingsformulier voor minderjarigen.