Algemene informatie

Kleding
Het coachen is altijd naast het paard en nooit erop. We staan bij de paarden buiten, bijvoorbeeld in de wei of in de bak/paddock. Houd daarom rekening met het seizoen. In de koudere periode een lekkere dikke jas en bij regen een regenjas. Denk altijd aan stevige en eventueel warme schoenen. In de zomer zijn dichte schoen verplicht in verband met de veiligheid.

Tarieven en annulering
Voor de tarieven van een sessie kan je contact opnemen zodat ik kan bespreken wat de mogelijkheden zijn. De vorm en de inhoud van een sessie is altijd afgestemd op de persoonlijke wensen.
Annuleren van een afspraak kan kosteloos tot 48 uur van tevoren. Het verzetten van een afspraak ivm calamiteiten kan tot 24 uur van tevoren.

Locatie
Ik werk op een mooie locatie in Moordrecht met voldoende privacy en ruimte. Coaching op eigen locatie is ook mogelijk. Misschien heb je een eigen paard en vind je het leuk om de sessie met je eigen paard te doen. Als ik naar een andere locatie reis, dan breng ik hier reiskosten voor in rekening, vanaf postcode 2645JN.