Algemene informatie

Kleding
Het coachen is altijd naast het paard en nooit erop. Bij de Anders leren met paarden methode wordt er soms wel op het paard gereden tijdens een activiteit. We staan bij de paarden buiten, bijvoorbeeld in de wei of in de bak/paddock. Houd daarom rekening met het seizoen. In de koudere periode een lekkere dikke jas en bij regen een regenjas. Denk altijd aan stevige en eventueel warme schoenen. In de zomer zijn dichte schoen verplicht in verband met de veiligheid.

Tarieven en annulering
Voor de tarieven van een sessie kan je contact opnemen zodat ik kan bespreken wat de mogelijkheden zijn. De vorm en de inhoud van een sessie paardencoaching is altijd afgestemd op de persoonlijke wensen. De kosten voor een particuliere klant zijn €95,- (incl. 21% btw) per sessie. Een sessie duurt een uur. Er wordt afgesloten op een moment dat dit inhoudelijk passend is. In de kosten zijn opgenomen: de voorbespreking, de sessie, de paarden, gebruik locatie en de afronding. Indien er andere of speciale wensen zijn, kan ik een offerte op maat maken. Ook is het mogelijk om een diepgaande en langere sessie van twee uur te reserveren. De kosten zijn dan € 180,- (incl. 21% btw). We kunnen dan aan meerdere dingen werken tijdens de sessie.
De sessies paardencoaching worden door sommige verzekeraars ten dele vergoed vanuit het aanvullende pakket. Voor vergoeding komen alleen de individuele en curatieve therapie in aanmerking. Zie voor meer informatie de website van Catcomplementair.
De prestatiecode waaronder ik werk is: 24505 behandeling (kinder) coaching. Voor meer informatie is er de website van Catcomplementair.

Annuleren van een afspraak kan kosteloos tot 48 uur van tevoren. Het verzetten van een afspraak ivm calamiteiten kan tot 24 uur van tevoren. Mochten er zich corona gerelateerde klachten voordoen, dan kan de sessie altijd verzet worden.

Werkdagen en tijden
Coachsessies en teambuildingsdagen zijn mogelijk op werkdagen tussen 9.00 en 18.00 uur. In overleg zijn er mogelijkheden in de avond of het weekend.

Locatie
Ik werk op een mooie locatie in Moordrecht met voldoende privacy en ruimte. De paarden leven hier in een kudde in een paddock paradise, zodat er in hun natuurlijke behoefte wordt voorzien. Coaching op eigen locatie is ook mogelijk. Misschien heb je een eigen paard en vind je het leuk om de sessie met je eigen paard te doen. Als ik naar een andere locatie reis, dan breng ik hier reiskosten voor in rekening, vanaf postcode 2645JN.