Algemene informatie

Kleding
Het coachen is altijd naast het paard en nooit erop. Bij de Anders leren met paarden methode wordt er soms wel op het paard gereden tijdens een activiteit. We staan bij de paarden buiten, bijvoorbeeld in de wei of in de bak/paddock. Houd daarom rekening met het seizoen. In de koudere periode een lekkere dikke jas en bij regen een regenjas. Denk altijd aan stevige en eventueel warme schoenen. In de zomer zijn dichte schoen verplicht in verband met de veiligheid.

Tarieven en annulering
Voor het plannen van een sessie kan je contact opnemen zodat we kunnen overleggen wat het meest passend is. De vorm en de inhoud van een sessie paardencoaching is altijd afgestemd op de persoonlijke wensen en doelen. De kosten voor een particuliere klant en een individuele sessie zijn in 2024:
sessie van 1 uur € 105,- (incl. 21% btw)
sessie van 1,5 uur € 145,- (incl. 21% btw)
sessie van 2 uur € 175,- (incl. 21% btw)

Voor duo sessies zijn de tarieven als volgt:
1 uur € 155,-, 1,5 uur € 210,- en voor 2 uur € 255,-. Voorgaande prijzen zijn inclusief 21% btw.

Voor zakelijke klanten zijn de prijzen zoals genoemd maar dan exclusief btw.

Als de sessie wat langer is dan kunnen we meer de diepte in of meerdere onderwerpen of thema’s aanpakken tijdens de sessie.
Er wordt afgesloten op een moment dat het inhoudelijk passend is. In de kosten zijn opgenomen: de voorbespreking, de sessie, de paarden, gebruik locatie en de afronding. Indien er andere of speciale wensen zijn, kan ik een offerte op maat maken. De factuur wordt na de sessie via de mail gestuurd.
De sessies paardencoaching worden door sommige verzekeraars ten dele vergoed vanuit het aanvullende pakket. Voor vergoeding komen alleen de individuele en curatieve therapie in aanmerking. Zie voor meer informatie de website van Catcomplementair.
De prestatiecode waaronder ik werk is: 24505 behandeling (kinder) coaching. Voor meer informatie is er de website van Catcomplementair.

Het annuleren of verzetten van een afspraak kan kosteloos tot 48 uur van tevoren.

Werkdagen en tijden
Coachsessies en teambuildingsdagen zijn mogelijk op werkdagen tussen 9.00 en 18.00 uur. In overleg zijn er mogelijkheden in de avond of het weekend.

Locatie
Ik werk op een mooie locatie in Moordrecht met voldoende privacy en ruimte. De paarden leven hier in een kudde in een paddock paradise, zodat er in hun natuurlijke behoefte wordt voorzien. Coaching op eigen locatie is ook mogelijk. Misschien heb je een eigen paard en vind je het leuk om de sessie met je eigen paard te doen. Als ik naar een andere locatie reis, dan breng ik hier reiskosten voor in rekening, vanaf postcode 2645JN.